Béntang raksasa

16 Taun Pangalaman Manufaktur
Drywall Screw

Screw Drywall

  • Black Phosphate Drywall Self Drilling Screw

    Hideung Fosfat Drywall Self pangeboran Screw

    Gypsum screw pikeun logam

    Hideung fosfat drywall self pangeboran screw atawa gips screws pikeun logam

    Bahan: C1022A

    Diaméterna: M3.5/4.2(#6/8)

    Panjangna: 25mm-75mm (1″-3″)

    Utas: Utas anu saé

    Bungkusan: 500pcs / 800pcs / 1000pcs per kotak, 12-20boxes / karton, atanapi di bulk, 25kg / karton atanapi sakumaha per sarat customer

    Finish: hideung / kulawu phosphated, séng plated

    Pamakéan: loba dipaké pikeun lambar logam nyepetkeun atawa papan screw gips

  • #6×1″ C1022A Black Phosphate Drywall screw Fine thread

    # 6 × 1 ″ C1022A Hideung Fosfat Drywall screw Fine thread

    Bahan: C1022
    Diaméterna: M3.5 / 3.9 / 4.2 / 4.8
    Panjangna: 13mm-152mm
    Utas: halus, kasar
    Bungkusan: 500pcs / 800pcs / 1000pcs per kotak, 12-20boxes / karton, atanapi di bulk, 25kg / karton atanapi sakumaha per sarat customer
    Finish: hideung / kulawu phosphated, séng plated

  • Coarse thread Drywall screws and wood screws

    Screw Drywall benang kasar sareng sekrup kai

    screws kai
    Screw drywall benang kasar

    bahan C1022A, hideung / kulawu fosfat bugle sirah drywall screw thread kasar, kualitas luhur, rupa / thread kasar.philips, cross drive.

    Pamakéan: Beuki loba dipaké dina kai teuas, jati-pembuatan, dewan gips, hiasan, lambar beusi-machining, joist baja lampu jeung konstruksi saterusna.